Eerste hulp aan Kinderen

Elk jaar zijn er meer dan 60.000 kinderen betrokken bij een ongeval in en om het huis. Een kind dat uitglijdt op de trap, heet water over zich heen krijgt, of zich verslikt. Kinderen zijn vliegensvlug en als het dan eens mis gaat, dan wilt u toch Eerste Hulp kunnen bieden. De opleiding Eerste Hulp aan kinderen leidt op tot het landelijke erkende diploma Eerste Hulp aan Kinderen van Het Oranje Kruis. Deze opleiding wordt gegeven conform de door Het Oranje Kruis uitgegeven richtlijnen. Eerste Hulp aan kinderen is vaak moeilijker dan bij volwassenen. Er wordt meer gevergd van eigen inzicht en bekwaamheden. Ook de lessen reanimatie zijn bij kinderen en baby’s ingewikkelder. Het is toch een fijn en veilig idee, wanneer je weet hoe je moet reageren wanneer er iets met je kind gebeurt, niet dan?

Het certificaat kan behaald worden zonder enige voorkennis van Eerste Hulp. Diegenen die het diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis al in hun bezit hebben, krijgen na afloop een vermelding op het diploma dat zij dit certificaat behaald hebben.

Deze trainingen kunt u bij Marc Hoeks Opleidingen volgen. In kleine groepen van zes tot tien personen. Dit kan bij ons op locatie, maar dit kan eventueel ook bij u thuis in uw eigen omgeving in alle rust en gezelligheid. Wij verzorgen een training welke voldoet aan de vereiste normen. U krijgt na afloop bij voldoende competentie, het erkende diploma via het Oranje Kruis.

Voor data en/of meteen inschrijven: Klik hier.

Inschrijven